PERSOONLIJK ONTWERP

Dsgn Today voor
persoonlijk ontwerp.

Voor het ontwerpen van uitingen bij belangrijke levensmomenten, helpen we je bij Dsgn Today graag. Ik kies altijd voor een persoonlijke aanpak. Zo zorg ik ervoor dat mijn ontwerpen op de wensen en stijl van de opdrachtgever zijn afgestemd. Door met elkaar te overleggen en de verwachtingen op tafel te leggen, probeer ik snel met iets te komen dat goed bij jou past. Mijn ontwerpen zijn origineel, modern en waar nodig met een knipoog.

Persoonlijk ontwerp, Voor het ontwerpen van uitingen bij belangrijke levensmomenten, Van de geboorte van een kind tot het overlijden van een familielid.
Ik kies altijd voor een persoonlijke aanpak.

Services

 
Kleine voeten
v.a. €149,-

Er is bijna niets zo mooi als de geboorte van een kind. Het is een moment van geluk, liefde en feest. Een persoonlijk moment, waarbij er van alles geregeld moet worden. Een van die dingen is het ontwerp van jullie geboortekaartje.

Geboorte

coming soon
Artful Table Arrangement
Prijs op aanvraag

Het overlijden en afscheid nemen van iemand die je liefhebt, is een intensieve periode. Naast het verdriet dat je voelt, moet er ontzettend veel geregeld worden. Een van die dingen is het ontwerpen en versturen van rouwkaarten. Graag neem ik daarvoor de zorgen uit je handen. Samen met de familie denk ik na over wat er bij de overledene past en wat de wensen van de familie zijn.

Verlies

coming soon
Aardbeientaart
Prijs op aanvraag

Of je nu een bijzondere leeftijd bereikt, zoals 16, 18, 50 of 80, óf een ’gewone‘ leeftijd: het mag groots gevierd worden. Bij Dsgn Today kun je onder andere terecht voor het laten ontwerpen van verjaardagsuitnodigingen.

Verjaardag

coming soon
sarandy-westfall-742145-unsplash.jpg
Prijs op aanvraag

In de huidige digitale wereld, vergeet men soms dat een fysiek fotoalbum veel meer indruk achterlaat en herinneringen ophaalt, dan wanneer foto’s alleen op de computer worden bewaard. Bij Dsgn Today kun je terecht voor het laten ontwerpen van een fotoalbum, geheel naar jouw wensen.

Fotoalbum

coming soon
jez-timms-761-unsplash.jpg

Wanneer je gaat trouwen, moet er enorm veel geregeld worden. Niet alleen moeten jullie denken aan wie je wilt uit nodigen, waar je wilt trouwen en hoeveel budget je te besteden hebt, ook moeten er uitnodigingen ontworpen worden voor de grote dag. In mijn designs zorg ik ervoor dat er een persoonlijke sfeer wordt neergezet, die niet alleen heel goed bij jullie past, maar die ook een onvergetelijke indruk achter zal laten.

Huwelijk

Meer lezen
Pasen Cupcakes
Prijs op aanvraag

Naast alle ontwerp-voorbeelden die ik op mijn website noem, zijn er ook veel andere mooie momenten in iemands leven die een bijzonder ontwerp waard zijn. 

Persoonlijk ontwerp

coming soon

ZAKELIJK ONTWERP

WERKWIJZE

Voor zakelijk design ben je bij DSGN Today aan het juiste adres. Van de ontwikkeling van een (nieuwe) huisstijl tot de consistente doorvoering ervan in bijvoorbeeld visitekaartjes, flyers of briefpapier. Mijn ontwerpen zijn origineel, modern en waar nodig met een knipoog. Ik zorg ervoor dat jouw organisatie een onuitwisbare indruk maakt en dat de communicatie-uitingen onderschrijven waar de organisatie voor staat.

Ik werk intensief samen met de opdrachtgever. Dit is van cruciaal belang om te ontdekken hoe de drijfveren van de organisatie vertaald kunnen worden in het grafisch ontwerp. Daarnaast heb ik goede contacten met onder andere professionele fotografen, webontwikkelaars (voor het technisch ontwerp) en drukkerijen. Zo kan ik altijd het beste eindproduct garanderen.

Staat waar je naar op zoek bent er niet bij? Geen probleem, mijn ontwerp-skills gaan verder dan bovengenoemd. Neem contact met mij op via info@dsgntoday.nl of 06 515 435 82 om samen te kijken naar de mogelijkheden.