ZAKELIJK ONTWERP

Dsgn Today voor
zakelijk ontwerp.

Van de ontwikkeling van een (nieuwe) huisstijl tot het doorvoeren ervan in bijvoorbeeld visitekaartjes, flyers of briefpapier. Mijn ontwerpen zijn origineel, modern en waar nodig met een knipoog. Ik zorg ervoor dat jouw organisatie een onuitwisbare indruk maakt en dat de communicatie-uitingen onderschrijven waar de organisatie voor staat.

Of je nu in loondienst werkt, een eigen bedrijf hebt of een onderneming start,
één ding is belangrijk voor het uitdragen van een merkwaarde:
een strakke huisstijl en een consistente toepassing ervan.

Services

 
IJS LOGO_bewerkt.jpg
v.a. €269,-

Een logo laat zien waar je als merk voor staat. Je ziet het logo overal terug; op briefpapier, de website, visitekaartjes, brochures etc. Daarom is het belangrijk dat een logo de verpersoonlijking is van de merkwaarde, een logo moet een passend gevoel en de juiste associatie opleveren.

Ontwerp logo

Coming soon
visitekaartje ijs-01-01.png
v.a. €150,-

Een visitekaartje is onderdeel van de indruk die je achterlaat bij poteniële klanten of samenwerkingspartners. Opvallen kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door een uniek ontwerp van het visitekaartje, de keuze van de kleur en het materiaal waarop het gedrukt wordt of een eventuele afwijkende vorm. Ik bespreek de mogelijkheden (en het budget) graag vooraf, zodat we zo effectief mogelijk tot een gewenst ontwerp komen.

Visitekaartje

Coming soon
website mock-up.jpg
Prijs op aanvraag

Het ontwikkelen van een website is iets bijzonders en vergt veel tijd, geduld en aandacht. Een website is immers bij uitstek dé plek waar vrijwel al je (potentiële) klanten naartoe gaan. Als designer denk ik niet alleen mee met het ontwerp van je nieuwe website, maar kijk ik ook naar het doel, de functionaliteit en het perspectief van de bezoeker van de site.

Webdesign

coming soon
shutterstock_779056378_bewerkt.jpg
Prijs op aanvraag

Bij het ontwerpen van een nieuwe huisstijl gaan we niet over één nacht ijs. Het is belangrijk dat de nieuwe stijl goed aansluit bij de missie en visie van de organisatie en dat het de identiteit van het merk ademt.

Nieuwe huisstijl

Coming soon
magazine.jpg
v.a. €449

Een brochure, catalogus of magazine is dé manier om je producten, diensten of merk te presenteren. Het ontwerp, het formaat en de kwaliteit van papier zijn bepalend voor welke indruk je achterlaat. Samen kijken we naar de beste keuze voor jouw organisatie en zorgen we ervoor dat de potentiële koper/klant in één oogopslag ziet wat hij nodig heeft. Overzichtelijk en aantrekkelijk.

Het is belangrijk dat ontwerp van de brochure, de catalogus of het magazine aansluit bij je huisstijl en merkwaarde. Maar er moet ook goed nagedacht worden over wat het doel is van het gekozen middel. Met al deze aspecten houd ik rekening in mijn design.

Brochures, catalogus
& magazines

coming soon
STRANDTAS.png
Prijs op aanvraag

Naast alle (zakelijke) ontwerpmogelijkheden die op deze website te vinden zijn, zijn er tal van andere mogelijkheden om jouw bedrijf te promoten. Denk daarbij aan complimentcards, (roll-up) banners, stands, posters, stickers en andere promotie-artikelen.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor soms door de bomen het bos niet meer te zien is. Mijn creatieve blik kan daarbij goed van pas komen, ik heb zicht op de mogelijkheden en weet vaak een nét iets andere invalshoek te bedenken om jouw doelgroep te bereiken.

Overige zakelijke uitingen

coming soon
Stationery.jpg
v.a. €199

Briefpapier, volgpapier en de daarbij behorende enveloppen worden vaak voor serieuzere aangelegenheden gebruikt. Met een rustig ontwerp dat binnen de huisstijl past, maak je vaak een professionele indruk. Het ontwerp en de keuze van (de kleur van) het materiaal bepalen de indruk die je achterlaat. Dit doe ik altijd in goed overleg, waarbij we vooraf ook nadenken over het budget.

Stationery

Coming soon
flyer-01-01.png
v.a. €139

In een flyer of folder kun je je bedrijf of een deel ervan (bijvoorbeeld een bijzonder product of speciale dienst) promoten. Bij het ontwerp van de flyer of folder houd ik rekening met de combinatie tussen beeld, kleurgebruik, tekst en de huisstijl van je organisatie. In samenwerking met jou als opdrachtgever zorg ik voor een doeltreffend eindresultaat.

Flyer & folder

coming soon

ZAKELIJK ONTWERP

WERKWIJZE

Voor zakelijk design ben je bij DSGN Today aan het juiste adres. Van de ontwikkeling van een (nieuwe) huisstijl tot de consistente doorvoering ervan in bijvoorbeeld visitekaartjes, flyers of briefpapier. Mijn ontwerpen zijn origineel, modern en waar nodig met een knipoog. Ik zorg ervoor dat jouw organisatie een onuitwisbare indruk maakt en dat de communicatie-uitingen onderschrijven waar de organisatie voor staat.

Ik werk intensief samen met de opdrachtgever. Dit is van cruciaal belang om te ontdekken hoe de drijfveren van de organisatie vertaald kunnen worden in het grafisch ontwerp. Daarnaast heb ik goede contacten met onder andere professionele fotografen, webontwikkelaars (voor het technisch ontwerp) en drukkerijen. Zo kan ik altijd het beste eindproduct garanderen.

Staat waar je naar op zoek bent er niet bij? Geen probleem, mijn ontwerp-skills gaan verder dan bovengenoemd. Neem contact met mij op via info@dsgntoday.nl of 06 515 435 82 om samen te kijken naar de mogelijkheden.